Fotbal » Dinamo – Real Madrid, la iarna!


Intră acum și în grupul de

Oarecum surprinzator, în timp ce rivalele din Bucuresti si-au testat fortele cu echipe cu renume european, Dinamo nu a avut parte de un meci de prezentare a lotului pentru sezonul 2008/2009. „Câinii” se vor revansa însa fata de suporteri la iarna, când vor aduce în „Groapa” pe marele Real Madrid!

De unde pâna unde tocmai pe Real!? Ei bine, explicatia este simpla. Cristi Borcea este prieten foarte bun cu oficalii „galacticilor”. „Ne stim foarte bine cu Cristi, este un om care cunoaste fotbalul. Avem un mare respect pentru echipa Dinamo, pe care am mai întâlnit-o si în 2002 si care ne-a lasat o impresie deosebita. Le urez succes românilor!”, declarat Alejandro Blanco, membru al CA al lui Real Madrid.

La rândul lui, presedintele „câinilor” a tinut sa precizeze: „Alejandro este un bun prieten de-al meu. Ne-am cunoscut prin intermediul unui amic comun, Marius Vizer. Si stiti bine ca noi am mai jucat cu Real, în 2002”. Desi confirma existenta amicalului din iarna, Borcea sustine însa ca aceasta colaborare madrileno-dinamovista nu se va extinde si la nivel de jucatori: „Cluburile Real Madrid si Dinamo se respecta reciproc, pentru ca sunt învatate cu performanta. Probabil ca la iarna vom disputa un amical contra «galacticilor», dar o altfel de colaborare, gen transferuri de jucatori, este exclusa”.

Dinamo si Real Madrid s-au mai întâlnit si în 2002. În partida amicala disputata în capitala Spaniei, pe Santiago Bernabeu, gazdele au reusit sa se impuna cu 5-2, desi, la un momemt dat, „câinii” conduceau cu 2-0. Acel meci a ramas în memoria microbistilor prin euro-golul reusit de Claudiu Niculescu, la vinclu, de la peste 25 de metri.


Intră acum și în grupul de