Handbal » Memorialul „Mihai Mironiuc”


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava , singura echipa cu trei victorii la Memorialul “Mihai Mironiuc”

Memorialul “Mihai Mironiuc” a continuat, ieri, cu cea de-a doua zi de concurs. Partidele au fost la fel de interesante si, spre satisfactia fanilor, CS Universitatea Suceava se poate lauda cu faptul ca este singura echipa neînvinsa a acestui turneu.

CS Universitatea Suceava – U Transilvania Cluj            33-30

Dupa ce au învins pe CSM Oradea, în primul meci, handbalistii lui Petru Ghervan au dispus joi seara de CSM Medgidia, scor 38-33 (18-15) iar vineri au trecut de U Transilvania Cluj. Partida dintre cele doua formatii a fost capul de afis al zilei a doua a Memorialului. Proaspat promovati în Liga Nationala, clujenii au tratat meciul cu CS Universitatea cu maxim interes, partida semanând cu una oficiala. “Studentii” au început jocul destul de slab, oaspetii au profitat si s-au desprins la cinci goluri pe tabela de marcaj, scor 1-6, moment în care, Petru Ghervan a ceur time-out pentru a-i scoate din  “mâna” pe ardeleni. Tehnicianul sucevean nu a avut sorti de izbânda întrucât, oaspetii au mai punctat înca de doua, scorul devenind îngrijorator, 1-8. Era abia minutul 12. Totusi, handbalistii Universitatii si-au revenit. Cu un plus de concentrare si o atentie mai mare la finalizare, sucevenii au reusit treptat sa se apropie pe tabela de marcaj. Un aport decisiv în aceasta revenire l-a avut si portarul Iulian Andrei, aflat într-o forma buna. La pauza oaspetii aveau un avans de un singur gol, scor 16-17.

Repriza secunda a fost de un înalt nivel calitativ, formatia clujeana facând un joc excelent pe fondul unei pregatiri fizice si tactice foarte bune. Chiar si asa, clujenii au pierdut disputa pe finalul întâlnirii, universitarii impunându-se la o diferenta de trei goluri, 33-30.

Pentru CS Universitatea Suceava au jucat: Bogdan Pralea, Iulian Andrei – Constnatin Bradatan (1), Ion Tcaciuc (3), Marius Ignat (4), Madalin Tutu, Florin Dospinescu (5), Adi Mitrea (2), Leonard Bibirig (2), Cristian Bursuc (1), Adrian Chirut (3), Razvan Gavriloaia (4) si Cristian Adomnicai (8).

CSM Medgidia – CS Universitatea II Suceava 39-29

CSM Medgidia si CS Universitatea Suceava II au fost echipele care au deschis seria confruntarilor de vineri. Tânara echipa suceveana a reusit sa faca un joc bun, diferenta de scor înregistrata la finalul meciului fiind mult prea mare fata de ceea ce a fost pe teren. Portarul Spiridon a avut o prestatie remarcabila însa acest lucru nu a fost sufiecient pentru a învinge o echipa experimentata, cum este cea constanteana. Pentru CS Universitatea Suceava II au jucat: Spiridon – Zvanciuc (5), Curca (10), Marius Ismail (1), Dumitras (1), Matei (3), Acatrinei (3), I.Adomnicai (1) si Cezar Mihai (5).

Azi, în ultima zi a editiei  din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc” de la ora 9 vor juca CSM Medgidia si CSM Oradea, de la ora 10.45 Minaur Baia Mare si U Transilvania Cluj, pentru ca de la ora 12.00 sa aiba loc festivitatea de premiere. De la ora 12 se vor înfrunta cele doua echipe ale Universitatii Suceava.

Rezultatele complete ale turneului:

U Transilvania Cluj – CS Universitatea Suceava II  48-37

HC Minaur Baia Mare – CSM Medgidia         32-27

CSM Oradea – CS Universitatea Suceava   34-44

CS Universitatea Suceava II – HC Minaur Baia Mare         28-41

CSM Oradea – U Transilvania Cluj    35-33

CS Universitatea Suceava – CSM Medgidia 38-33

CSM Medgidia – CS Universitatea II Suceava        39-29

HC Minaur Baia Mare – CSM Oradea 31-24

CS Universitatea Suceava – U Transilvania Cluj     33-30

 

Clasament

CS Universitatea Suceava    3        3        0        0        115-97         6p

U Transilvania Cluj              3        1        0        2        111-105        2p

HC Minaur Baia Mare           3        2        0        1        104-79          4p

CSM Oradea                      3        1        0        2        93-108          2p

CSM Medgidia                    3        1        0        2        99-99           2p

CS Universitatea II Suceava 3        0        0        3        94-138          0p


Intră acum și în grupul de