Tanar de 19 ani din Dumbraveni, cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Dumbraveni s-a ales cu dosar penal pentru savârsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si distrugere. Încercând sa scape dintr-o încaierare, acesta a acrosat un minor, a intrat cu masina într-o autoutilitara si a fugit apoi de la locul accidentului.

 Potrivit IPJ Suceava,  duminca seara, în jurul orei 20.35, pe D.N. 29 în dreptul statiei Peco Oil Dumbraveni, C. CLAUDIU de 19 ani din localitate, dupa ce a intrat într-o încaierare cu mai multi tineri localnici, a încercat sa fuga, însa câtiva dintre cei implicati au sarit pe capota autoturismului marca „Fiat Brava”, la volanul caruia se afla, iar când a demarat, l-a acrosat pe minorul G.M. de 15 ani din aceeasi localitate, dupa care a intrat în coliziune laterala cu o autoutilitara. Dupa ce a oprit autoturismul, C. CLAUDIU a sarit de la volan si a fugit într-un lan de porumb, unde s-a ascuns.

 Victima necesita pentru vindecare 4 – 5 zile îngrijiri medicale, iar cercetarea la fata locului s-a efectuat în lipsa conducatorului auto.

În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si distrugere.


Intră acum și în grupul de