Batrana inselata cu 400 de lei, de autorul mai multor infractiuni


Intră acum și în grupul de

Un tânar de 21 de ani din Dorohoi este cercetat penal pentru savârsirea infractiunilor de santaj si înselaciune. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orelor orele 19.00,  patrula de politie care îsi desfasura serviciul de patrulare în zona centrala a municipiului Suceava, a fost sesizata de M. FILOTEIA de  64 ani localnica, despre faptul ca a fost înselata cu suma de 400 lei de o persoana necunoscuta.

Cu ocazia  verificarilor, s-a stabilit ca  reclamanta, la data de 05.08.2008, a încheiat  un contract  pentru  care a platit în avans  suma de 400 lei,  cu o persoana necunoscuta, care organiza excursii la manastirile din Bucovina, iar la 11.08.2008 urma sa se întâlneasca din nou cu acea persoana pentru a-i achita diferenta de bani.

În jurul orelor 20.00, M. FILOTEIA s-a întâlnit cu acea persoana, care fiind legitimata de organele de politie, s-a stabilit ca se numeste V. SORIN de 21 ani din municipiul Dorohoi, judetul Botosani. Autorul a fost condus la sediul politiei, ocazie cu care a mai fost audiat în alte trei dosare penale sub aspectul savârsirii infractiunilor de santaj si înselaciune, fiind retinut pentru 24 ore.

La 12.08.2008, V. SORIN va fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava, cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunilor de „santaj” si „înselaciune”.


Intră acum și în grupul de