Gheorghe Flutur a dat un miliard de lei echipei CSU Bucovina


Intră acum și în grupul de

     Echipa suceveana de handbal masculin, CS Universitatea Bucovina, a primit suma de 100.000 de lei din bugetul Consiliului Judetean Suceava. Anuntul a fost facut joi, într-o conferinta de presa, de presedintele CJ, Gheorghe Flutur care a mai spus cu aceasta ocazie ca în perioada urmatoare va vira în contul echipei de handbal înca o suta de mii de lei.

 

Seful executivului judetean a declarat ca echipa joaca în momentul de fata în prima liga a tarii si ca se afla într-un impas financiar si merita sa fie sprijinita. El a mai explicat ca CSU reprezinta actualmente o emblema a Sucevei, dupa ce s-a clasat pe locul 5 în campionatul intern si s-a calificat într-o cupa europeana, pentru prima data în istoria handbalului sucevean.

 

În luna noiembrie, CS Universitatea va juca împotriva formatiei italiene Bologna United Team, în turul trei al Challenge Cup.

 

Gheorghe Flutur a anuntat ca administratia judeteana va ajuta financiar si alte ramuri sportive, între care, cu preponderenta fotbalul. El a spus ca la reîntoarcerea din concediu a primarului Sucevei Ion Lungu, va stabili cu acesta modul în care Consiliul Judetean ar putea sa vina în sprijinul FC Cetatea. Tot cu primarul Ion Lungu seful CJ Suceava va discuta si modalitatea de colaborare pentru a duce echipa CSU Bucovina cât mai departe în Challenge Cup.

 


Intră acum și în grupul de