Au intrat cu masinile in copaci


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a intrat cu masina într-un nuc, dupa ce a evitat o groapa din asfalt. În urma accidentului un copil în vârsta de 13 ani, aflat în autoturism, a fost ranit.  

Potrivit IJP Suceava, miercuri dupa-amiaza, în afara localitatii sucevene Bosanci, Constantin M. (34 ani), din comuna Udesti, conducea pe DJ 208 A un autoturism Skoda Octavia, iar din cauza ca a evitat o groapa din asfalt, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat într-un nuc de pe partea dreapta a drumului.

În urma impactului a fost ranit Daniel C. (13 ani) din comuna Bosanci, care necesita între cinci si sapte zile de îngrijiri medicale.  

Alte trei persoane, printre care si un copil în vârsta de 11 luni, au fost ranite, miercuri seara, în municipiul Radauti, dupa ce masina în care se aflau a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

IJP Suceava precizeaza ca Adrian G. (26 ani), din comuna mehedinteana Simian, conducea un autoturism „Dacia 1300”, iar din cauza imprudentei la volan si a faptului ca se afla sub influenta alcoolului, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat într-un pom de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat pe trotuarul de pe partea stânga.

În urma accidentului, soferul si pasagerii Alina G. (24 ani) si o fetita în vârsta de 11 luni au fost raniti.

Pasagerii nu purtau centura de siguranta, iar soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de