Moarte violenta in comuna Rasca


Intră acum și în grupul de

Un tânar din comuna suceveana Râsca, este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a acrosat si a trecut cu caruta peste un localnic, provocând moartea acestuia. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 15.00, pe ulita Sipot în interiorul comunei Râsca, numitul B. Gheorghe de 19 ani localnic, în timp ce conducea un atelaj hipo, l-a acrosat cu caruta pe numitul A. Mihai de 81 ani localnic. Imediat victima a fost transportata la Spitalul Municipal Falticeni, unde a decedat la scurt timp.

 Cu ocazia continuarii cercetarilor s-a stabilit ca numitul B. Gheorghe în timp ce se deplasa cu caruta încarcata cu fân pe ulita comunala numita „Sipot”, a lovit victima ce mergea în acelasi sens, pe mijlocul drumului, cu improvizatia carutei din scânduri pentru transport fân. Aceasta a fost trântita jos, dupa care calcata cu rotile din stânga, peste corp, totodata fiind identificati martori oculari, care au confirmat cele aratate mai sus.

Moartea victimei a fost violenta, aceasta datorându-se multiplelor fracturi costale, cu patrunderea acestora în plamâni, leziuni ce au putut fi provocate în cadrul unui accident rutier. Numitul A. Mihai era cunoscut în localitate ca fiind frecvent consumator de bauturi alcoolice si suferea de epilepsie. Conducatorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Fata de numitul B. GHEORGHE se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de „ucidere din culpa”, dosarul urmând a fi solutionat procedural.


Intră acum și în grupul de