Din pasageri au ajuns victime


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, pasageri într-un autoturism, au fost victimele unui accident de circulatie, petrecut din cauza vitezei excesive. Potrivit IPJ Suceava, joi,  în jurul orei 03.00, pe DJ 291 A, în interiorul comunei Gramesti, numitul C. Danut de 22 ani din comuna Granicesti, în timp ce conducea autoturismul marca „VW Vento”, datorita neadaptarii vitezei de deplasare într-o curba la stânga a pierdut controlul directiei a derapat, lovind un stâlp electric pe care l-a rupt. Stâlpul a cazut peste autoturism, iar firele electrice au cazut pe carosabil, fiind îndepartate ulterior de lucratorii din cadrul E-On.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a lui B. Mihaela de 22 ani din comuna Granicesti, ocupanta locului din dreapta fata, care fiind transportata la spital i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut închis, comotie cerebrala, traumatism toracic, contuzie hipocondru flanc drept, contuzie membre inferioare”, necesitând pentru vindecare  circa 20-25 zile de îngrijiri medicale. Numitul C. Toader de 19 ani din comuna Granicesti, ocupantul locului din stânga spate prezinta diagnosticul „traumatism toracic si contuzie cotul drept”, nefiind necesara internarea acestuia.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de