Rugby : CSM Bucovina Suceava s-a clasat pe locul 10 la „Iasi Sevens”


Intră acum și în grupul de

Sâmbata si duminica, Stadionul “Agronomia” din Iasi a gazduit meciurile primei etape din cadrul Campionatului National de Rugbi în 7.

      CSM Bucovina Suceava a fost repartizata în grupa A, alaturi de formatiile Dinamo Bucuresti, Universitatea Cluj si Cleopatra Mamaia si s-a clasat pe locul trei. Dupa ce au fost învinsi de Dinamo si “U” Cluj, rugbistii antrenati de Constantin Vlad au învins pe Cleopatra Mamaia, scor 31-17 si au intrat în lupta pentru locurile 9-16.

      Sâmbata seara, de la ora 18, bucovinenii au mai câstigat un meci, împotriva echipei CS Metrorex, scor 38-0, asigurându-si cel putin locul 12. În cele din urma, echipa locala de rugbi s-a calificat în finala pentru locurile 9-10, gratie victoriei obtinute contra gruparii, CFR Brasov însa, din pacate, în ultimul lor meci, sucevenii au cedat cu scorul de 14-24 în fata echipei Cleopatra Mamaia, cea pe care o învinsesera, în faza grupelor.

      “Nu sunt multumit de felul în care a aratat echipa la acest turneu. Se vede ca suntem nepregatiti, mai ales din punct de vedere fizic. În meciul cu Dinamo am condus cu 5-0 la pauza si am facut o repriza secunda foarte slaba. La fel s-a întâmplat si în partida cu Clujul pe care i-am condus, dar în final ne-au învins. Ne vom pregati în continuare si sper sa facem o figura mai frumoasa la urmatorul turneu”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

      Iata rezultatele complete înregistrate de CSM Bucovina Suceava la turneul “Iasi Sevens”:

În grupa A:

CSM Bucovina Suceava – CS Universitatea Cluj 5-14

CS Dinamo Bucuresti – CSM Bucovina Suceava 33-12

CSM Bucovina Suceava – CS Cleopatra Mamaia 31-17

Locurile 9-16:

CSM Bucovina Suceava – CS Metrorex   38-0

Locurile 9-12

CSM Bucovina Suceava – CFR CSU Brasov  33-14

Locurile 9-10

CSM Bucovina Suceava – CS Cleopatra Mamaia 14-24

      În competitia de Iasi, prima oficiala a noului sezon, s-au aplicat pentru prima oara noile reguli de joc stabilite de IRB. În partidele sustinute în cele doua zile, Constantin Vlad i-a avut sub comanda sa pe urmatorii jucatori: Drelciuc, Andronic, Teodorovici, Cretuleac, Conachi, Tuchlei, Flutur, Soloniuc, Rusu si Ignea.

      Etapa a doua a Campionatului National de Rugbi în 7 este programata pe 30-31 august, la Bucuresti.


Intră acum și în grupul de