Fotbal : Marian Pana: „Vreau ca prin jocul nostru sa readucem publicul la stadion”


Intră acum și în grupul de

  La conferinta de presa de la finalul meciului, unde Cetatea Suceava a debutat cu dreptul în noua editie de campionat, dupa ce sâmbata a învins cu scorul de 1-0 pe FCM Bacau, antrenorul Marian Pana a precizat ca formatia sa a meritat cele trei puncte în ciuda faptului ca partida a fost una destul de echilibrata. Tehnicianul Cetatii a mai spus ca si-ar fi dorit ca elevii sai sa marcheze de doua ori în prima repriza constient fiind de faptul ca în partea a doua a întâlnirii vor avea avea probleme din punct de vedere fizic. “Ma bucur ca am câstigat si am reusit sa-i multumim pe suporterii care astazi au venit în numar destul de mare la stadion. Vreau ca prin jocul nostru sa readucem publicul pe Stadionul „Areni”.

Am mizat din start pe tehnicitatea echipei noastre, deoarece stiam ca nu sunt înca la parametrii maximi din punct de vedere fizic. Nu am reusit însa sa ne desprindem în prima repriza si am avut emotii pe final, când oaspetii si-au creat doua ocazii de gol pe fondul greselilor noastre. Pot spune ca am avut si noroc, dar norocul tine cu cei buni si pâna la urma am obtinut o victorie meritata pentru care tin sa-i felicit pe baieti” a declarat Marian Pana. În ceea ce priveste neacordarea unui penalti la Homneac, în prima repriza, antrenorul Cetatii este de parere “era destul de greu ca arbitrul sa acorde doua lovituri de pedeapsa la interval de un minut. Eu, în locul lui Homneac, as fi continuat faza”, a precizat Pana.
 

Marian Pana: “Publicul trebuie sa-i acorde mai multa încredere lui Stanescu”

      Tehnicianul “galben-albastrilor” s-a aratat oarecum deranjat de atitudinea publicului de pe “Areni” la adresa juniorului Vlad Stanescu. “Se auzeau murmure la fiecare ezitare a lui Stanescu, ceea ce nu este normal. Trebuie sa întelegem ca jucatorul a fost la primul meci ca titular la nivelul Ligii a II-a si sa-i acordam mai multa încredere pe viitor”. 

Cristi Popovici regreta ca echipa sa nu a profitat de “cadourile” lui Rohetki

      Antrenorul bacauanilor, Cristi Popovici, a pus înfrângerea pe seama ghinionului si superioritatii liniei de mijloc a Cetatii. “Noi am venit încrezatori ca putem obtine un rezultat bun, dar nu am avut sansa. Stiam ca la Suceava exista un lot omogen. Noua ne-a lipsit pasa finala, iar gazdele au fost mai puternice la mijlocul terenului, unde jucatorii mei au reusit sa recupereze foarte putine mingi. Prima repriza a fost controlata de Cetatea, dar în partea a doua am avut si nou 3-4 ocazii bune de a marca. Pacat ca nu am putut profita de cadourile oferite de portarul sucevean”, a explicat dupa meci Cristi Popovici.


Intră acum și în grupul de