CJ Suceava va discuta cu companii low cost care operează pe Aeroportul Memmingen pentru cursa Suceava-Memmingen


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, în cadrul dezbaterii organizate de Camera de Comerț Româno-Germană cu mediul de afaceri sucevean, că urmează să fie purtate discuții cu companii low-cost pentru o cursă Suceava-Memmingen.

El a spus că după discuțiile avute în octombrie la aeroportul din Memmingen, reprezentanții acestuia au răspuns oficial că vor trebui inițiate discuții cu companiile low-cost care operează pe aeroportul german pentru cursa Suceava-Memmingen.

„Cei de la Memmingen ne-au scris să ne întâlnim cu companii low cost care operează și la ei să discutăm de parteneriate”, a spus Flutur în cadrul dezbaterii subliniind că aeroportul sucevean a cunoscut o creștere fantastică a numărului de pasageri în ultimul an și jumătate, ajungând la 250.000 de pasageri până acum.

Pe aeroportul din Memmingen operează în prezent companiile low cost Ryan Air și Wizz Air, ultima operând mai multe curse externe și de pe Aeroportul Suceava.

Aeroportul Memmingen se află aprope de Munchen și de Stuttgart, dar aproape și de Innsbruck, dar și de Elveția, a spus Flutur.

Reprezentanți ai Aeroportului Suceava, împreună cu operatori și asociații din turism ar urma să meargă în luna decembrie la Memmingen de ziua acestui aeroport când aici se organizează o acțiune în care reprezentanții aeroportului se întâlnesc cu mari operatori în turism și operatori aerieni parteneri pentru a face un bilanț și a discuta noi destinații și noi perspective de dezvoltare.

 


Intră acum și în grupul de