Directorul general al Camerei de Comerț Româno-Germane: Actuala nesiguranță fiscală nu încurajează investitorii


Intră acum și în grupul de

Directorul general al Cameri de Comerț Româno-Germane, Sebastian Metz, a declarat, vineri, la o întâlnire cu mediul de afaceri sucevean că nesiguranța fiscală nu încurajează investitorii să facă planuri de afaceri corecte.

El a spus că în acest moment trebuie avută  în vedere deschiderea către tendințele de afaceri ale investitorilor fără să se țină cont de acele neliniști financiare în ceea ce privește politica de moment.

„Să facem față acestei nesiguranțe fiscale care va duce la multe noi surse de impozitare și care ne vor pune în față probleme cum să investim eficient. Nu am deocamdată răspunsuri pentru această soluție. Stăm în fața unei mari nesiguranțe și a unei situații care nu ne încurajează să facem planuri de încredere”, a spus Metz.

Potrivit vicepreședintelui Camerei de Comerț Româno-Germane, Juan Gruben,  Camera de Comerț este reprezentantul oficial al economiei Germaniei la București.

„ Noi suntem o Cameră apolitică ceea ce înseamnă că atunci când ne exprimăm față de măsuri luate de guverne reprezintă interesele colaboratorilor, ale membrilor noștri pe care vrem să le intermediem în zonele pe care le reprezentăm”, a spus Gruben.


Intră acum și în grupul de