Wizz Air a anunțat că suplimentează zborurile Londra – Suceava. Din 2018 vor fi curse zilnice

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat, luni, că suplimentează zborurile pe pe trei dintre cele mai populare rute ale acesteia.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, începând cu primăvara anului viitor, din 20 mai 2018, vor fi zboruri zilnice între Londra Luton și Suceava.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă transmis de reprezentanții Wizz Air:

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi o extindere masivă la baza sa din Luton, cu adăugarea a patru aeronave Airbus A320 flotei sale de pe acest aeroport până în iunie 2018.

Alocarea a încă patru aeronave Airbus A320, fiecare echipată cu 186 de locuri, face ca numărul total de aeronave din flota Wizz Air de la Luton să fie cinci, împreună având o valoare de 500 milioane de dolari* şi continuând în acest fel creșterea impresionantă a Wizz Air în Marea Britanie.

În ultimele douăsprezece luni (până la 31 octombrie 2017), WIZZ a transportat mai mult de 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale din Luton, cu o creștere cu 11% față de 2016, devenind astfel cel de-al doilea transportator ca mărime de pe aeroportul din Luton. Wizz Air își extinde capacitatea la Luton cu 15% în fiecare an și va oferi în 2018 mai mult de 6,9 milioane de locuri pe cele 46 de rute către 20 de țări.

Ca urmare a acestei extinderi semnificative, WIZZ este încântat să ofere cinci noi rute călătorilor din Marea Britanie aflaţi în căutarea următoarei lor aventuri în străinătate. Vor fi operate zboruri zilnice către frumoasele orașe Larnaca în Cipru și Bratislava în Slovacia, în timp ce alte patru zboruri pe săptămână vor avea loc către Tallinn în Estonia, dar și trei zboruri pe săptămână spre Tirana în Albania și Liov în Ucraina. Biletele pentru noile rute sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate de la doar 26,99 lire sterline** pe wizzair.com.

Aeronavele suplimentare vor permite WIZZ să mărească frecvența zborurilor pe trei dintre cele mai populare rute ale acesteia. Începând cu primăvara anului 2018, zborurile către Tel Aviv și Suceava devin zilnice; iar zborurile din Priştina vor crește de la două la trei ori pe săptămână, demonstrând în continuare angajamentul Wizz Air față de clienții săi din Regatul Unit şi creând oportunități de călătorie și mai interesante în Europa și în afara acesteia.

Noile aeronave şi rutele suplimentare vor crea 150 de locuri noi de muncă la nivel local, directe, în cadrul companiei, ceea ce va însemna creşterea numărului de angajaţi WIZZ la Luton la 180, toţi instruiţi să ofere cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte serviciile pentru clienţi şi siguranţa în domeniul aviaţiei, asigurând în acelaţi timp o experienţă deosebită pasagerilor în fiecare etapă a călătoriei lor cu Wizz Air.

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DE PE LUTON

 

DestinaţiaZilele de operareÎncepe dinTarife de la*
Larnaca, Cipruzilnic30 mai 201826,99 lire sterline/  29,99 euro
Tirana, Albaniamarți, joi, sâmbătă31 mai 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro
Bratislava, Slovaciazilnic20 iunie 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro
Tallinn, Estonialuni, miercuri, joi, duminică17 septembrie 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro
Lviv, Ucrainamarți, joi, sâmbătă18 septembrie 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro

 

CREŞTEREA FRECVENŢELOR RUTELOR WIZZ AIR DEJA EXISTENTE PE LUTON:

 

DestinaţiaZboruri săptămânaleDe la:
Tel Aviv, Israelzilnic, de la 425 martie 2018

Suceava, România

zilnic, de la 5

20 mai 2018

Priştina, Kosovo3 de la 225 martie 2018

 

 Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air a declarat: Astăzi anunțăm din nou noutăți interesante pentru clienții din Marea Britanie și arătăm încă o dată angajamentul Wizz Air față de țară. Suntem încântați că la doar 9 luni de la deschiderea bazei de la Luton, anunțăm deja o extindere importantă prin alocarea a patru aeronave Airbus A320 adiționale flotei de la Luton. Investiția noastră aduce beneficii comunității locale prin crearea a 150 de locuri de muncă directe, precum și facilitarea a mai multor posturi în aviație și în industriile conexe. Rețeaua Wizz Air din Luton se va extinde cu cinci noi rute, spre Larnaca în Cipru, Tallin în Estonia, Lviv în Ucraina, Bratislava în Slovacia și Tirana în Albania, și va genera mai multe opțiuni pentru pasageri și mai multe oportunități pentru a descoperi Europa pe rutele WIZZ cu tarife scăzute. Echipa noastră cu oameni prietenoși și dedicați este nerăbdătoare să îi întâmpine la bord pe pasagerii noștri, pentru a se bucura de cele mai mici tarife WIZZ și de servicii excelente.”

Nick Barton, Chief Executive Officer la Aeroportul Luton a declarat: „Anunțul că Wizz Air își extinde operațiunile la LLA este o veste foarte bună pentru pasageri, aeroport și economia locală. Procesul nostru de reinventare este concentrat pe oferirea unei experiențe și mai bune pentru mai mulți pasageri, iar asta include și creșterea numărului de destinații. Suntem nerăbdători să dezvoltăm cooperarea deja puternică pe care o avem cu WIZZ pe măsură ce oferim un aeroport LLA mai mare și mai bun.”

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 87 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.300 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație dar şi “Low Cost Airline of the Year” de către Centrul pentru aviaţie (CAPA), furnizor important de informaţii şi analize despre industria aeronautică.

loading...