Ion Lungu, presedinte al organizatiei municipale PD-L Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost numit presedinte interimar al organizatiei municipale Suceava a PD-L. Desemnarea sa în functie a fost facuta dupa ce fostul presedinte al organizatiei, medicul Dan Gabriel Gospodaru, a anuntat ca renunta la functie, urmând sa candideze într-un colegiu din zona de munte pentru functia de deputat, cel mai probabil în zona Gura Humorului. Ion Lungu a spus într-o conferinta de presa ca presedintele interimar al organizatiei municipale PD-L Suceava, Dan Gabriel Gospodaru, a anuntat în cadrul sedintei Biroului Permanent al organizatiei, ca se retrage de la conducere întrucât va candida pentru Camera Deputatilor într-un colegiu din zona de munte.  

Ion Lungu a precizat ca a fost desemnat presedinte interimar al organizatiei, iar numirea urmeaza sa fie validata de Biroul Judetean PD-L Suceava, aceasta urmând a fi de altfel o simpla formalitate. Acesta a mai spus ca, în calitate de presedinte al organizatiei municipale, este preocupat de organizarea campaniei pentru alegerile parlamentare si si-a propus ca în cele doua colegii pentru Camera Deputatilor si unul pentru Senat, care includ si municipiul Suceava, sa obtina peste 50 la suta din voturi. „Nu e usor, dar este posibil de realizat”, a explicat Ion Lungu, care a aratat ca în alegerile locale, la vot politic, PD-L a obtinut în municipiul Suceava 56 la suta din voturi. Ion Lungu a mentionat ca va organiza o strategie comuna pentru campania electorala împreuna cu candidatii care vor fi desemnati.

Ion Lungu a fost presedinte al organizatiei judetene PNL Suceava pâna în primavara acestui an, când a demisionat din partid pentru a candida pentru un nou mandat de primar din partea PD-L. ­

­ 


Intră acum și în grupul de