Incendiu la o gospodarie din Molid


Intră acum și în grupul de

Un incendiu provocat de un scurtcircuit electric a creat pagube de 10.000 lei. Potrivit ISU Suceava, miercuri, la orele 15:29, Grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, Garda de Interventie Gura Humorului, Detasamentele de Pompieri Câmpulung Moldovenesc si Suceava împreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Vama si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Frasin au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe I., din localitatea Molid, comuna Vama.

Când pompierii au ajuns la fata locului ardeau adapostul de animale si bucataria de vara unde exista pericolul de propagare la casa învecinata si fondul forestier.

Incendiul a fost lichidat la ora 18.00, flacarile distrugând adapostul de animale si bucataria de vara pe o suprafata de 60 mp, sura din lemn pe o suprafata de 30 mp, cca. 10 mc lemn rotund, cca. 10 mc cherestea, cca. 3 t fân, elemente de mobilier si aparatura electrocasnica, fiind degradata aparatura de uz casnic.

Pagubele au fost estimate proprietar la 10.000 lei.

Cercetarile au aratat ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric defect.

Pompierii reusit salvarea casei de locuit învecinata si fondul forestier, în valoare de cca. 500.000 lei.

În urma incendiului Mihai C., în vârsta de 56 ani s-a ranit la mâna si umarul stâng prezentând arsuri de gradul I.


Intră acum și în grupul de