Urmărire în trafic, la Voitinel, după un tânăr fără permis de conducere. Blocat de polițiști, șoferul a abandonat mașina și a luat-o la fugă prin grădinile din localitate

Un tânăr de 20 ani, din comuna Bilca, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce a condus fără a avea permis și nu a oprit la semnalele polițiștilor, luând-o la fugă prin grădinile din Voitinel după ce și-a abandonat mașina.

Potrivit IPJ Suceava, joi după-amiază, în jurul orei 15.50, în timp ce acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală 4 Gălănești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă conducătorul auto nu s-a conformat  și a continuat deplasarea, fiind blocat în trafic de o altă autospecială de poliție.

„Şoferul a abandonat maşina și a fugit peste gardurile unor grădini din apropiere, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia, fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Bilca”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto și a mai fost identificat  în trafic, în urmă cu o săptămână, dar nu a oprit la semnalul polițiștilor și a abandonat vehiculul, după care a fugit.

Astfel, în baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul de 20 de ani, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, comise pe 17 și 23 noiembrie a.c..

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unei măsuri preventive.

 

 

loading...