Un VW Touareg plin cu țigări de contrabandă, abandonat pe o stradă din Horodnicu de Sus. Un bărbat este suspectat în acest caz

Polițiștii de frontieră suceveni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au depistat, abandonat, pe o stradă din localitatea Horodnicu de Sus un autoturism marca Volkswagen Touareg, fără număr de înmatriculare.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, polițiștii de frontieră au depistat autoturismului joi dimineața, iar în interiorul mașinii au observat un colet învelit în folie de culoare neagră și mai multe cartușe cu țigări.

Autoturismul cu țigări a fost condus la sediul instituției, în acelaşi timp fiind desfășurate verificări specifice în vederea identificării și reținerii conducătorului auto.

În urma inventarierii țigărilor, s-a constatat că în autoturismul abandonat  se aflau 3.537 pachete țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 41.300 lei, întreaga cantitate fiind ridicată în vederea confiscării.

Pe timpul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că în activitatea infracțională este implicat un cetățean român Nicolai C, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Suceava.

În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă, iar autoturismul marca Volkswagen Touareg a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea anchetei.