PSD Suceava scoate la bataie ce are mai bun in partid la alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a stabilit pâna acum un numar de 11 candidati din cei 14 câti sunt necesari pentru colegiile electorale uninominale, atât pentru Camera Deputatilor cât si pentru Senat. Presedintele organizatiei judetene Suceava a partidului, Gavril Mîrza, a anuntat ca va candida pentru Senat în colegiul Falticeni, în acelasi colegiu, însa la deputati urmând a candida deputatul Ioan Stan si euro-parlamentarul Catalin Nechifor. Gavril Mîrza a declarat într-o conferinta de presa, ca organizatia pe care o conduce urmeaza sa stabileasca înca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor în colegiul Siret. Acesta a aratat ca în celelalte colegii au fost stabiliti candidatii.

Astfel, pentru Senat, în colegiul Vatra Dornei-Gura Humorului, va candida Constantin Hutanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei. În cele trei colegii din zona Suceava vor candida actualul deputat Mirela Adomnicai, consilierul local Neculai Bosancu si directorul Camerei de Comert si Industrie Suceava, Ovidiu Dontu, care a candidat la functia de primar al municipiului resedinta de judet în alegerile locale din acest an. În colegiul Vatra Dornei va candida pentru Camera Deputatilor actualul deputat Petrica Tarniceru,  în colegiul Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului, va candida omul de afaceri sucevean Nicolae Beraru, iar în colegiile din zona Radauti vor candida Mihai Frunza, fost primar al municipiului Radauti si Titi Petre, fost sef a Oficiului de Cadastru Suceava, în perioada 2000 – 2004.

Presedintele PSD Suceava a mentionat ca în cele trei colegii unde înca nu au fost desemnati candidatii sunt mai multe persoane care doresc sa candideze si ca se va face o selectie în baza mai multor criterii. Printre cei ce urmeaza sa fie selectati se numara presedintele Organizatiei municipale Suceava a partidului, Virginel Iordache si deputatul de Suceava, Eugen Bejenariu.


Intră acum și în grupul de