Un copil nesupravegheat a dat foc unei case din Ipotesti


Intră acum și în grupul de

Pagubele unui incendiu provocat de un copil într-o gospodarie din localitatea suceveana Ipotesti au fost de nu mai putin de  10.000 lei. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 20.05 Grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, Detasamentul de Pompieri Suceava împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ipotesti au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Eugeniei S., din localitatea Ipotesti.

Când pompierii au ajuns la fata locului ardea violent adapostul de animale, sura, magazia de materiale, acoperisul unui alt adapost de animale si furaje existând pericolul de propagare la casa de locuit si gospodaria învecinata.

Incendiul a fost lichidat la ora 23.30, flacarile distrugând sura, adapostul de animale si magazia de materiale pe o suprafata de 85mp., acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de 15mp, cca. 5 t. fân, cca. 6mc lemn de foc si bunuri de uz gospodaresc. Valoarea pagubelor au fost estimate de proprietari la 10.000 lei.

În urma cercetarilor s-a stabilit ca focul a izbucnit din cauza unui copil lasat nesupravegheat care s-a jucat cu focul, R. S., de 9 ani.

Pompierii au reusit salvarea locuintei proprietarei si gospodaria învecinata, în valoare de cca. 250.000 lei.
­
             
­ 


Intră acum și în grupul de