Un incendiu produs de la un scurtcircuit a distrus o gospodărie din satul Clit


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din satul Clit, comuna Arbore, a fost distrusă de flăcări, în urma unui incendiu care a izbucnit duminică după-amiază de la un scurtcircuit electric.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat duminică, în jurul orei 14, la fața locului intervenind cu patru autospeciale pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore.

„La sosirea echipajelor, ardeau acoperişurile casei şi ale anexelor, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate”, a spus Găleată.

El a menționat că în urma incendiului au ars acoperişul locuinţei pe 40 mp, acoperişul bucătăriei de vară pe 30 mp, acoperişul unui depozit de furaje pe 40 mp şi acoperişul unei magazii pe 10 mp.

De asemenea, au mai ars o tonă de furaje şi 5 metri cubi lemn de foc şi s-au degradat pereţii din lemn ai construcţiilor, bunuri casnice şi altele.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un adăpost de animale şi două gospodării învecinate.

Incendiu în localitatea Clit

Incendiu în localitatea Clit26.11.2017, ora anunțării la 112 – 14:06 Imagini preluate cu puţin înainte de sosirea primelor echipaje de pompieri salvatori la faţa locului.

Posted by ISU „Bucovina" Suceava on Montag, 27. November 2017

Totodată, pompierii au mai salvat un cal, doi porci şi 25 de găini.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător”, a precizat plt. adj. Alin Găleată.

FOTO: ISU Suceava

 

 


Intră acum și în grupul de