Concertul pe care Mihai Mărgineanu urma să îl susţină miercuri, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, a fost amânat


Intră acum și în grupul de

Concertul pe care îndrăgitul artist Mihai Mărgineanu urma să îl susțină în această săptămână la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava a fost amânat.

Foto: Facebook Mihai Margineanu

„Concertul L’Aspirații organizat de Mihai Mărgineanu & Band, programat pentru data de 29 noiembrie 2017, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, se amână. Artistul a anunțat personal pe pagina sa de Facebook motivele pentru care a luat această decizie și-i asigură pe spectatori că show-ul va fi reprogramat în primăvara anului viitor”, a anunțat, luni, într-un comunicat de presă, directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu.

Aceasta a precizat că cei care au achiziționat deja bilete la concert de la Teatrul Municipal „Matei Visniec” sunt invitați la casierie, între orele 8.00 – 16.00,  să restituie biletele pentru a-și recupera banii.

De asemenea, spectatorii care au cumpărat bilete online, vor solicita restituirea contravalorii pe același site: www.iabilet.ro.

„Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava își cere scuze pentru disconfortul creat și vă așteaptă la celelalte spectacole programate”, a mai transmis Alina Mihăescu.

Pe pagina oficială a evenimentului, se mai arată că și concertul programat pe 28 noiembrie, la Piatra Neamț, a fost amânat.

„Îmi cer iertare în fața tutror celor care au cumpărat bilete la concertele mele din Piatra Neamț și Suceava.

Sunt obligat să-mi amân spectacolele fiindu-mi imposibil să ajung la scena în datele de 28, respectiv 29 noiembrie la orele 19.30, conform anunțurilor făcute.

Motivele sunt strict profesionale și au legătură cu sesiunea de filmări la care toată echipa din care fac parte este mobilizată în proporție de 100%.

Voi reprograma concertele în luna aprilie 2018 la o dată pe care o voi stabili de comun acord cu sălile de spectacol din Suceava și Piatra Neamț în care se vor desfășura concertele din turneu. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că fac tot ce-mi stă în puterea fizică de a fi cât mai bun pe scenă și pe ecran, și de a fi un exemplu de integritate și seriozitate pentru toți cei care mă urmăresc. Mihai Mărgineanu”, se arată pe pagina evenimentului.


Intră acum și în grupul de