PD-L pregateste o oferta electorala „unitara si viabila”


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni au anuntat ca sunt la un pas de a lansa o oferta electorala pe care au caracterizat-o drept „unitara si viabila”, scopul acesteia fiind de a servi organizatiei pentru alegerile parlamentare din toamna. Anuntul a fost facut de Ioan Balan, secretarul general-adjunct al organizatiei judetene, care a declarat ca toti candidatii PD-L realizeaza în aceasta perioada o identificare si selectare a principalelor probleme economice si sociale în colegiile unde vor candida, pe care le vor prezenta apoi într-o sedinta speciala a Biroului Permanent Judetean.

“Vrem ca în jurul datei de 15 septembrie sa fie prezentata o situatie completa a zonelor în Biroul Permanent Judetean. Împreuna, vom cauta solutiile pentru rezolvarea problemelor, astfel încât sa putem veni în fata electoratului cu o oferta unitara si viabila. Nu dorim ca cei care candideaza din partea PD-L pentru Parlament sa vina cu solutii neviabile pentru rezolvarea problemelor cetatenilor din judet. Vom tine cont de situatia geografica a judetului care are colegii concentrate, dar si colegii care se întind pe arii mari, cum ar fi zona Dornelor. De asemenea, vom tine cont de particularitatile fiecarui colegiu si vom adapta strategia campaniei si dupa aceste criterii”, a explicat Ioan Balan.  

Reamintim ca acesta candideaza pentru un fotoliu la Camera Deputatilor în colegiul Suceava 2, ce include cartierul Burdujeni, alaturi de câteva comune învecinate. Secretarul general-adjunct al PD-L a mai declarat ca, în conditiile actuale, PD-L are sanse sa obtina la alegerile din toamna sapte mandate de deputat si trei de senator, aceasta fiind de altfel si tinta organizatiei.

„PD-L este în momentul de fata cel mai puternic partid din România. A dovedit-o în alegerile locale si va confirma si la cele  generale”, a mai spus Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de