Au amenintat echipajul ambulantei sa-i duca la Spitalul de Neurochirurgie Iasi


Intră acum și în grupul de

Tatal si fratele unei tinere ce a fost grav ranita dupa ce un motoscuter a intrat în motoscuterul condus de ea, au amenintat echipajul ambulantei sa-i duca la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, nu la Spitalul Judetean Suceava. Potrivit politistilor suceveni, sâmbata, la ora 21.50, pe D.J. 178 D în interiorul orasului Cajvana, C. Ioan, în vârsta de 21 ani, din comuna Todiresti, în timp ce conducea motoscuterul marca „Malagutti”, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe contrasens, dupa care a intrat în coliziune frontala cu motoscuterul marca „Piaggio”, condus din sens opus de S. Anuta, în vârsta de 18 ani, din orasul Cajvana.

Conducatorii de mopede au fost raniti grav, iar minorul I. Grigore, de 17 ani, din comuna Todiresti, pasager pe motoscuterul condus de C. Ioan a fost ranit usor.

Politistii spun ca ambilor conducatori de mopede li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar la fata locului s-a gasit o casca de  protectie, dar nu s-a putut stabili cine o purta.

„Am fost sesizati în jurul orei 24.00 de Serviciul de Ambulanta despre faptul ca, în Salvarea care urma sa o transporte pe S. Anuta la Spitalul Judetean Suceava, a mai urcat si S. NICULAI, în vârsta de 52 ani si S. TOADER de 25 ani, tatal si respectiv fratele victimei, care sub amenintarea verbala si pentru ca Spitalul din Suceava nu este „BUN”, i-a solicitat echipajului  ambulantei sa-i transporte la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, unde S. Anuta a ramas internata. S-au organizat mai multe filtre între localitatile Falticeni si Draguseni, dar nu s-a reusit interceptarea ambulantei, care era deja în judetul Iasi”, precizeaza purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Pantîru. Acesta mai spune ca cercetarile continua sub aspectul savârsirii infractiunii de „amenintare”. 


Intră acum și în grupul de