Primarul Ion Lungu nu vrea grătare în Zona de Agrement Tătărași pentru că ar fi deranjați cei care vin să se relaxeze: Unii ar aduce hamsii, alții mici și se face și mizerie. Cafeneaua va fi administrată de un specialist selectat prin licitație


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în Zona de Agrement Tătărași nu va permite să fie făcute grătare și că din acest motiv au fost montate multe mese pentru picnic, iar cei care vor veni să se relaxeze vor putea aduce mâncarea de acasă sau să o cumpere de acolo.  

„Este cafenea, sunt mese pentru picnic. Eu nu sunt de acord să montăm grătare. Dacă aducem acolo grătare și oamenii vin să se relaxeze, alții vin și fac grătare, fac mizerii, unul aduce hamsii, unul aduce mici. Avem mese de picnic. Sunt multe. Vii cu mâncarea de acasă sau îți cumperi de acolo”, a spus Lungu.

El a arătat că pentru cafenea va fi o licitație pentru delegare de gestiune, iar restul va fi administrat de Primărie.

„Nu vreau o administrare privată pentru că dacă deschid o cutie a Pandorei acolo va fi o miză și cel mai bine o administrează Primăria”, a spus primarul.

El a spus că doar administrarea cafenelei va fi făcută de o firmă specializată.

„Cafeneaua este a Primăriei și va fi dată în delegare de gestiune ca să nu facem noi cafelele acolo, să le facă un specialist”, a spus Lungu.

Investițiile realizate la Zona de Agrement Tărărași urmează să fie recepționate în perioada următoare.

Totodată, Consiliul Local a aprobat realizarea unui studiu de fezabilitate în baza căruia să fie realizate noi investiții în această zonă, respectiv instalarea unei tiroliene și amenajarea unui teren de tenis în plus față de planul inițial.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de