Fotbal : Ruptura Muresan – Andone!


Intră acum și în grupul de




Andone Arpad Paszkany este singurul om din clubul de pe Somes care mai crede în puterile tehnicianului Ioan And one.

Tensiunile de la formatia din Gruia au ajuns la cote alarmante în ultimele zile. Chiar daca se ascund în spatele unor declaratii împaciuitoare, oficialii CFR-ului nu sunt deloc multumiti de conducerea tehnica a echipei. Forma deosebit de slaba din campionat plus jocul încâlcit în ciuda milioanelor bune cheltuite pe jucatori de valoare a dus la o frictiune ce mocneste între Andone si presedintele clubului, Iuliu Muresan. Ba mai mult, Muresan a si propus demiterea antrenorului în urma cu doua saptamâni, dar fara a avea succes în fata sefilor.

 

   Astfel, antrenorul a pierdut sprijinul presedintelui si a altor persoane din organigrama formatiei de pe Somes plus o parte a vestiarului clujean. Jucatorii care se cred dezavantajati de catre antrenor nu au stat prea mult pe gânduri si s-au plâns imediat presedintelui. Singurul om din club care mai are încredere în Andone si este dispus sa mearga în continuare pe mâna acestuia este patronul ardelenilor, Arpad Paszkany. Acesta i-a mai câstigat “Falcosului” timp pâna în iarna pentru a redresa echipa din Gruia, altfel îl va demite. Variantele conducatorilor clujeni pentru o posibila înlocuire a lui Andone se învârt printre numele italianului Francesco Guidolin si Ioan Ovidiu Sabau.



      Italianul nu a mai antrenat din primavara acestui an de când a plecat de la Bologna, în timp ce Sabau pare sa fie prins în mrejele conditiilor de la Cluj. Andone pare sa stea în aceste zile pe un butoi de pulbere la Cluj, dar are experienta care îl ajuta sa ascunda acest lucru echipei în vestiar. Cu vocea nemultumita a suporterilor în ceafa, tehnicianul si-a pastrat totusi calmul dupa înfrângerea de la Vaslui si s-a dedicat total pregatirii partidei din etapa urmatoare împotriva.


Intră acum și în grupul de