Patru suceveni au rămas fără dreptul de a-şi folosi armele, în urma unor controale inopinate de verificare a deţinătorilor de armament şi muniţii


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au organizat în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie a.c., o acţiune de verificare a deţinătorilor de armament şi muniţii letale/neletale, ocazie cu care patru persoane au rămas fără dreptul de a-şi folosi armele.

„Poliţiştii au efectuat șase controale inopinate la persoane fizice şi juridice pentru verificarea legalităţii deţinerii armamentului şi muniţiei, dar şi pentru verificarea respectării condiţiilor de deţinere şi depozitare”, a informat IPJ Suceava.

Sursa citată a arătat că în urma efectuării verificărilor a fost constată o  infracțiune la regimul armelor și munițiilor, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 lei.

De asemenea, au fost indisponibilizate două arme, una de vânătoare și una neletală de autoapărare și elementele de  muniție aferentă.

Totodată, poliţiştii au dispus anularea dreptului de deținere/port/folosire de arme și muniții față de patru persoane, a menționat Poliția Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de