Bărbat din Bursuceni, cercetat pentru tentativă de omor după ce și-a bătut un vecin


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din satul Bursuceni, comuna Verești, a fost introdus în Centrul de reținere și arestare preventivă al I.P.J. Suceava, după ce și-a luat la bătaie un vecin pe fondul consumului de alcool a şi a unor conflicte anterioare.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 30 noiembrie a.c., la ora 13.18, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 61 ani, din comuna Verești, a fost găsit agresat în locuința sa din satul Bursuceni. La faţa locului a fost identificată persoana vătămata, care prezenta leziuni la nivelul feţei.

„Din verificări s-a stabilit faptul că în intervalul de timp 29-30.11.2017 între victimă şi un bărbat de 37 de ani, localnic, pe fondul consumului de alcool a şi a unor conflicte anterioare, a izbucnit un conflict în urma căruia  bărbatul de 61 de ani a fost lovit”, a precizat Poliția Suceava.

Astfel, în cursul zilei de vineri, 1 decembrie, s-au continuat cercetările, probatoriul obţinut fiind coroborat cu rezultatele examinării medico-legale a victimei.

„Ca urmare a materialului probator administrat în cadrul dosarului penal, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul de 37 de ani sub aspectul comiterii „tentativei la infracţiunea de omor” şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de reținere și arestare preventivă (CRAP) al I.P.J. Suceava”, a mai arătat Poliția Suceava.

De precizat este faptul că peste 50 de poliţişti judiciarişti atât de la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, cât şi de la nivelul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au fost implicaţi în ultimele zile în activităţi investigative şi de cercetare penală pentru probarea activităţii infracţionale în mai multe cauze penale, în special privind infracţiuni de furt dar şi agresiuni petrecute pe raza judeţului.


Intră acum și în grupul de