Gheorghe Flutur ii va ataca „necrutator” pe clientii „borcanului de whisky”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava si totodata lider judetean al PD-L, Gheorghe Flutur, a tinut sa precizeze ca protestul public al consilierilor PSD Suceava, anuntat a avea loc în judet în perioada urmatoare, este neîntemeiat, întrucât el a respectat „normalitatea si opozitia”. Gheorghe Flutur a lasat sa se înteleaga faptul ca va ataca „necrutator” pe clientii „borcanului de whisky”, facând referire în felul acesta la modul în care PSD-istii erau acuzati pe perioada guvernarii social-democrate ca petrec în timpul liber. Gheorghe Flutur a spus, într-o conferinta de presa, ca de când a preluat conducerea CJ, s-a comportat „civilizat” cu angajatii din institutie si a mentionat ca schimbarile din functie nu au fost facute nicidecum pe criterii politice.

Acesta a reamintit ca multi dintre cei care au fost înlocuiti si-au solicitat transferul. „Nu a ramas nimeni fara serviciu”, a explicat Gheorghe Flutur, considerând neîntemeiat protestul anuntat de consilierii PSD Suceava. Acesta a aratat ca de când a preluat functia de presedinte al CJ Suceava a respectat „normalitatea si opozitia”. Pe de alta parte, acesta a aratat ca nu va permite sa fie criticat de cei care „tineau borcanele de whisky”. „Voi ataca necrutator pe clientii borcanelor de whisky si ai borcanului cu miere”, a mai spus presedintele CJ Suceava.   

Reamintim ca purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a anuntat ca PSD Suceava nu mai poate permite limbajul „mistocaresc” al presedintelui CJ, Gheorghe Flutur, fata de PSD si de modul în care acesta trateaza membri ai PSD care sunt angajati ai CJ Suceava. Virginel Iordache a spus ca daca Gheorghe Flutur continua în acelasi stil, PSD Suceava va trece la proteste publice, cum ar fi greva japoneza a consilierilor judeteni PSD si boicotarea sedintelor CJ Suceava. „Daca Gheorghe Flutur nu va înceta cu campania electorala de zi cu zi, cu modul mistocaresc fata de PSD, toti consilierii locali PSD din judet vor boicota sedintele de consilii locale”, a mai avertizat Virginel Iordache. Acesta a aratat ca acesta este un semnal pentru ca nu este normal comportamentul presedintelui CJ Suceava, care ar trebui sa fie un garant al linistii si stabilitatii în judet.

Venind pe firul evenimentelor, trebuie amintit si faptul ca Gheorghe Flutur, a declarat marti, ca PSD a „îmbâcsit Consiliul Judetean de structuri PSD-iste aproape suta la suta”. Acesta a negat însa acuzele aduse de PSD de epurare politica a angajatilor care sunt membri PSD, aratând ca  reorganizarile din cadrul institutiei se fac prin angajarea de profesionisti si au ca scop instaurarea starii de normalitate în Consiliul Judetean. „Vad ca au puseuri si le e dor de putere. În perioada urmatoare voi informa sucevenii despre cum s-au înfruptat PSD-istii din banul public si din patrimoniul Consiliului Judetean, pentru ca am vazut ca au astfel de preocupari”, a mai spus Gheorghe Flutur, precizând ca în momentul de fata se afla  „în plin proces de documentare” asupra acestor aspecte.

­ 

­

 


Intră acum și în grupul de