Fotbal : Programul CFR-ului si al Stelei


Intră acum și în grupul de

Repartizate în doua grupe extrem de dificile, reprezentantele României în Liga I si-au aflat la câteva minute dupa tragerea la sorti programul meciurilor din aceasta editie 2008/2009 a Ligii Campionilor.

      Campioana CFR va începe si va termina participarea în Grupa A pe doua dintre cele mai impresionante arene ale Batrânului Continent. Baietii lui Ioan Andone vor debuta în Liga Campionilor pe Stadio Olimpico, cu vicecampioana Italiei, AS Roma. În ultimul meci din grupa, ardelenii se vor deplasa pe Stamford Bridge, unde vor întâlni finalista editiei trecute a Ligii Campionilor, Chelsea Londra.

         De cealalta parte, stelistii debuteaza si termina grupa pe propriul teren, lucru ce poate fi transformat într-un mare avantaj. Evident, în fuctie de rezultatul acestor doua partide…

         Elevii lui Marius Lacatus vor primi vizita nemtilor de la Bayern Munchen în prima partida din grupa. În decembrie, în Ghencea va veni Adi Mutu, împreuna cu colegii lui de la Chelsea, într-un meci ce poate fi decisiv pentru îndeplinirea obiectivului, oricare ar fi acesta la acea vreme.  

PROGRAM CFR CLUJ (GRUPA A)

AS Roma – CFR Cluj (16/17 septembrie)

CFR Cluj – Chelsea (30 septembrie/1 octombrie)

Bordeaux – CFR Cluj (21/22 octombrie)

CFR Cluj – Bordeaux (4/5 noiembrie)

CFR Cluj – AS Roma (25/26 noiembrie)

Chelsea – CFR Cluj (9 Decembrie) 

PROGRAM STEAUA (GRUPA F)

Steaua – Bayern (16/17 septembrie)

Fiorentina – Steaua (30 septembrie/1 octombrie)

Steaua – Lyon (21/22 octombrie)

Lyon – Steaua (4/5 noiembrie)

Bayern – Steaua (25/26 noiembrie)

Steaua – Fiorentina (9/10 decembrie)


Intră acum și în grupul de