Fotbal : Adversar CFR Cluj: Roma l-a transferat pe Menez pentru 14 milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Aflati în negocieri de saptamâni bune cu oficialii de la AS Monaco, viitorii adversari ai clujenilor în Liga, italienii de la AS Roma, au perfectat transferul tânarului atacant francez Jeremy Menez.

      Desi nu au fost date prea multe detalii referitoare la transfer, suma cu care romanii si-au asigurat serviciile jucatorului este în jur de 14.000.000 de euro.

      Fiind una dintre marile sperante ale fotbalului francez, asemanat în dese rânduri cu Zinedine Zidane, Jeremy Menez a evoluat de 64 de ori în tricoul monegasc, reusind sa marcheze de 34 ori în cei doi ani petrecuti în Principat. Proaspatul fotbalist al Romei s-a evidentiat în 2005 când, la doar 17 ani, a reusit sa intre în istoria fotbalului francez, devenind cel mai tânar jucator care a reusit sa marcheze un hattrick într-o partida oficiala.

      Menez, care a mai evoluat în cariera sa si la Sochaux, va face cuplu cu Julio Baptista în atacul Romei, anuntându-se unul dintre cele mai periculoase cupluri ofensive din Italia. În aceasta perioada de mercato, de serviciile atacantului s-au mai interesat si alte echipe mari ale fotbalului european, printre care si formatia la care evolueaza românul Cristi Chivu, Internazionale Milano.


Intră acum și în grupul de