Fotbal : Toni Dobos, internat in stare grava dupa un accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

Noaptea dinspre sâmbata spre duminica a adus o veste foarte proasta. Fostul international Toni Dobos a fost implicat într-un grav accident de circulatie. Componentul Generatiei de Aur a fost în coma, si avea sanse minime de a supravietui. Din fericire, ieri dupa amiaza starea de sanatate a lui Dobos s-a ameliorat.

Dobos se întorcea cu masina personala, marca Mercedes, de la Târgu Mures si, la câteva sute de metri de locuinta sa din Cluj, s-a izbit violent de o autoutilitara parcata pe Calea Turzii. „Accidentul s-a produs în jurul orei 03.20. Se pare ca Dobos a adormit la volan, a patruns pe contrasens si a lovit o autoutilitara Iveco, iar apoi trei tuburi de canalizare. Dupa accident, Dobos era constient”, a precizat, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, inspectorul principal Raluca Seucan.

Fostul international a ajuns la camera de garda a Spitalului Judetean în jurul orei 03.45 si a fost intubat. Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a fost operat de un hematom cerebral.

Anton Dobos, în vârsta de 42 de ani, si-a început cariera de fotbalist la Ariesul Turda, pentru care a evoluat timp de patru ani, între 1984 si 1988, an în care a fost transferat la Universitatea Cluj. A mai evoluat la Dinamo între 1989 si1992, Steaua 1992-1996, AEK Atena 1996-1998 si Ethnikos Pireu, 1998-2000. Dobos are 23 de selectii în echipa nationala, cu care a participat la Cupa Mondiala din 1998 si la Campionatul European din 1996. Dupa ce a abandonat cariera de fotbalist, Toni Dobos a fost presedinte la Poli Timisoara si la Universitatea Cluj.  


Intră acum și în grupul de