Fotbal : Soc la CFR: Protasov semneaza azi cu CFR!


Intră acum și în grupul de

Iuliu Muresan si Arpad Paszkany si-au gasit antrenor. Înlocuitorul lui Ioan Andone pe banca tehnica a campioanei Ligii I nu va nici Irureta, nici Conceicao si nici Guidolin, cum s-a crezut initial, ci Oleg Protasov, nimeni altul decât fostul tehnician al Stelei.

Se poate spune ca oficialii CFR-ului au avut noroc, beneficiind de circumstante foarte favorabile. Asta pentru ca atât Andone cât si Protasov au fost demisi de cluburile lor practic la aceeasi ora. „Falcosul” pentru începutul dezastruos de campionat si ucrainianul din cauza ratarii obiectivului european – calificarea în turul întâi al Cupei UEFA.

Imediat, bosii din Gruia au profitat si au luat legatura cu fostul fotbalist ex-sovietic. Protasov a primit o oferta foarte buna din partea campioanei, iar azi va semna contractul. Contactat de presa centrala, fostul antrenor al Stelei, nici nu a infirmat, dar nici nu a confirmat posibilitatea de a ajunge la Cluj. „Pentru moment nu pot sa va raspund la aceasta întrebare”, s-a rezumat sa spuna Oleg Protasov.

Ioan Andone a fost demis vineri noaptea dupa egalul cu Politehnica Iasi, scor 0-0, informatie care nu a fost confirmata înca oficial. Conducerea lui CFR Cluj a postat un comunicat pe site-ul oficial al clubului prin care a anuntat ca „pâna marti vom lua cele mai bune masuri, având ca scop îndreptarea urgenta a situatiei”, fara a preciza însa daca acestea ar putea implica demiterea lui Andone.

La rândul sau, Oleg Protasov a ramas fara angajament vineri, dupa ce conducerea echipei ucrainene Dnepr Dnepropetrovsk l-a demis în urma ratarii calificarii în grupele Cupei UEFA.  


Intră acum și în grupul de