Accident Vadu Moldovei: Tatăl și copilul lui de nouă ani au murit, iar mama copilului e în stare foarte gravă după ce un microbuz condus de un sucevean a intrat în mașina lor după o depășire ilegală


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani și copilul lui de nouă ani au murit, duminică, în urma unui accident rutier produs în Vadu Moldovei, iar mama copilului este în stare gravă după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un microbuz Peugeot condus de un sucevean care a făcut o depășire ilegală.

Potrivit cercetărilor Poliției, Daniel Ciuriuc 30 ani din Suceava care conducea un microbuz Peugeot dinspre Suceava catre Iași s-a angajat într-o depășire în curbă la stânga într-o  zonă cu marcaj longitudinal continuu și semnalizare  „depășirea interzisă” și nu s-a asigurat și a lovit frontal un autoturism Dacia Logan condus de Dan Popa de 34 ani din comuna Bistrița Bârgăului din județul Bistrița Năsăud.

În urma accidentului, șoferul Daciei Logan a murit pe loc. La spital a murit și copilul acestuia, Andrei Popa în vârstă de 9 ani. Soția șoferului, Iuliana Popa, 39 de ani, este în stare gravă.

Șoferulul microbuzului a fost rănit ușor și este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de