Campionatul de Rugby in 7 : CSM Bucovina Suceava, locul opt la Bucuresti Sevens


Intră acum și în grupul de

Echipa antrenata de Constantin Vlad ocupa locul noua în clasamentul general al competitiei, dupa doua etape

      CSM Bucovina Suceava a reusit sa se claseze pe locul 8 în etapa a II-a a Campionatului de Rugby în 7, Bucuresti Sevens. La competitia care s-a desfasurat pe Stadionul “Arcul de Triumf” din Capitala, rugbistii antrenati de Constantin Vlad au facut parte din Grupa B, alaturi de formatiile CSM Olimpia, Callatis Mangalia si Farul Constanta.

      Cu doua victorii si o înfrângere  (12-7 cu CSM Olimpia, 19-5 cu Callatis Mangalia si 7-47 cu Farul Constanta) înregistrate în faza grupelor, sportivii suceveni au obtinut locul doi în Grupa B, care le-a oferit dreptul de a lupta pentru o clasare între primele opt echipe ale turneului.

 Din pacate, în sferturile de finala, CSM Bucovina a pierdut întâlnirea cu Baia Mare, scor 5-19 si pentru echipa locala mai ramasese doar varianta unei clasari pe locurile 5-8. Au urmat însa alte doua înfrângeri (5-15 cu Poli Iasi si 10-21 cu Universitatea Cluj) astfel ca, la finalul etapei a doua, bucovinenii au ocupat locul 8, o pozitie care le asigura 9 puncte în clasamentul acestei runde. În prima etapa a Campionatului de Rugby în 7, disputata în urma cu doua saptamâni la Iasi, CSM Bucovina Suceava s-a clasat pe locul 10. Cu un total de 16 puncte, elevii antrenorului Constantin Vlad ocupa locul 9 în clasamentul general, dupa doua etape.

      Etapa a III-a a Campionatului de Rugby în 7 se va juca la Constanta, în weekendul 13-14 septembrie.


Intră acum și în grupul de