Firma Strabag a lasat fara curent electric casele din zona centrala a municipiului Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Timp de aproximativ jumatate de ora, consumatorii de energie electrica din zona centrala a orasului Vatra Dornei, de pe strazile Luceafarul, M. Eminescu, Dornelor, Schitului nu au beneficiat de curent electric. Un utilaj al firmei STRABAG care efectua sapaturi la o lucrare de canalizare a rupt un cablu.  Potrivit Departamentului de Comunicare E.ON Moldova Distributie , firma nu avea aviz de amplasament si nu a solicitat asistenta tehnica din partea SC E.ON Moldova Distributie. În aceste conditii, compania a contactat conducerea firmei pentru a încheia procesul verbal cu detaliile incidentului.

Echipele de interventie au reusit ca într-un termen scurt sa realimenteze toti consumatorii, în conditiile în care depistarea defectiunii a trebuit sa fie facuta din aproape în aproape.

E.ON Moldova Distributie solicita persoanelor fizice sau juridice care executa lucrari si care au observat ca au rupt un cablu sa anunte, prin serviciul Call Center, pentru a putea remedia defectiunea într-un timp mai scurt, localizarea acesteia fiind foarte importanta pentru noi. 


Intră acum și în grupul de