Adolescenti talhariti in parcul Sipote


Intră acum și în grupul de

 Doi adolescenti ce se plimbau duminica prin parcul Sipote au fost tâlhariti de un tânar. Duminica, în jurul orelor 15.30, Politia municipiului Suceava a fost sesizata de minorii  F. D., în vârsta de 15 ani si P. A., în vârsta de 13 ani, localnici, despre faptul ca în urma cu jumatate de ora, în timp ce se aflau în parcul „Sipote” din municipiul Suceava, o persoana necunoscuta, prin amenintari cu acte de violenta, i-a deposedat de telefoanele mobile, un cercel din aur, un MP 4 player  si suma de 43 lei, prejudiciul total fiind de circa 500 lei.

Politistii au reusit sa îl identifice imediat pe autor, acesta fiind F. R., în vârsta de 16 ani din municipiul Suceava, nescolarizat, de la care s-a recuperat prejudiciul în totalitate, care a fost restituit reclamantilor.

Tânarul a fost retinut timp de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, pentru savârsirea infractiunii de tâlharie, cercetarile continuând pentru stabilirea întregii activitati infractionale, urmând sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. 


Intră acum și în grupul de