Informare meteo: Ninsori la munte și intensificări ale vântului urmate de o răcire accentuată a vremii în primele zile ale săptămânii viitoare


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă,  o informare meteo pentru ziua de duminică, între orele 5:00 și 20:00.

Potrivit informării meteo, în acest interval de timp se vor înregistra ninsori moderate cantitativ la munte, intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

Astfel, în intervalul menționat la munte va ninge, în general moderat cantitativ în Carpații Meridionali și de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă.

În regiunile sud-estice temporar vântul va avea intensificări de până la 45…50 km/h, iar pe litoral la rafală vor fi în jurul a 55 km/h.

Meteorologii notează că la sfârșitul acestei săptămâni și în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat și vor fi precipitații, mai ales în jumătatea de sud a țării, la început cu precădere sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare.


Intră acum și în grupul de