Flutur, despre explicațiile PSD privind întârzierea decontării lucrărilor la pârtia de schi din Masivul Rarău: Am văzut că scuze se găsesc la toate

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că a constatat că PSD găsește scuze la toate.

Întrebat cum comentează susținerile PSD Suceava care a explicat că decontările la lucrările executate la pârtia de schi din Masivul Rarău au fost întârziate pentru că documentația depusă de Primăria Câmpulung Moldovenesc la Ministerul Turismului a fost incompletă, Flutur a spus că scuze se găsesc.

„Am văzut că și centura Sucevei nu se face că alunecă terenul, și drumul de pe Valea Bistriței am văzut că e o mare realizare, dar de șase ani trebuia să circulăm spre Occident pe Valea Bistriței și am văzut că scuze se găsesc la toate”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că dacă declarativ s-au alocat aceste fonduri ce reprezintă 4 la sută din investiție, dar că banii nu au ajuns.

„Stiu că atunci când vrei, ajuți. Mai era patru la sută care trebuie alocat la pârtia de schi. S-a și declarat că s-a alocat, dar fizic nu s-a întâmplat nimic”, a spus Flutur.

El a menționat că nu făcut altceva decât să revină cu o scrisoare către miniștrii de resort pentru alocarea fondurilor.

„Sper să nu-i supăr pe cei care dau comunicate duminica la prânz că am revenit cu o scrisoare și la domnul Arafat să nu ne uite și să doteze și SMURD Suceava cu un elicopter pentru zona de munte pentru că e perioada când se face bugetul”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În ultimele zile, organizațiile sucevene ale PNL și PSD s-au combătut prin comunicate privind darea în folosință a pârtiei de schi din Masivul Rarău.

PNL a acuzat Guvernul PSD că nu decontează lucrările executate, iar pârtia nu poate fi omologată pentru a putea deveni operațională, în timp ce PSD s-a apărat susținând că documentele transmise de Primăria Câmpulung Moldovenesc în vederea decontării nu erau complete și că plata se va face în cursul acestei săptămâni.

loading...