Handbal, Liga Nationala : CS Universitatea si noile sale achizitii


Intră acum și în grupul de

Serban Matei, Florin Acatrinei, Bogdan Curca si Marius Ismail – numele noi de la CSU Suceava

Patru achizitii a realizat CS Universitatea Suceava în aceasta vara.  În rândul „studentilor” au venit Serban Matei si Florin Acatrinei (ambii de la LPS Piatra Neamt), Bogdan Curca (HCM Bistrita) si Marius Ismail.  Desi nu sunt nume sonore, antrenorul Petru Ghervan crede ca proaspetii sositi la clubul sucevean ar putea fi de folos în viitorul apropiat. Chiar daca a recunoscut ca în vederile sale s-au aflat handbalisti precum Rohozneanu, Ciubotariu, Pancu, Dedu, Dediu, Danefeld sau Zaharia, tehnicianul universitarilor crede ca cea mai mare realizarea a echipei este ca „nu a plecat niciun jucator, desi sapte dintre ei erau la final de contract”. Mai mult, Petru Ghervan a precizat ca o parte dintre componentii echipei au avut oferte de la Steaua, UCM Resita, Poli Timisoara, CSM Oradea sau Pandurii Tg. Jiu. 

Matei Serban (19 ani – pivot): „Joc handbal din clasa a IV-a. Am venit la Suceava pentru profesorii Ghervan si Bibirig si cred ca am facut cea mai buna alegere pe plan sportiv. Un alt motiv a fost acela ca îi cunosc pe o parte dintre jucatorii de la Suceava”

­

Florin Acatrinei (19 ani – inter dreapta): „Am venit de la LPS Piatra Neamt unde i-a avut antrenori pe sotii Cama. Am ales Suceava pentru ca este un club serios cu obiective îndraznete. M-am acomodat deja cu colegii de echipa si pot spune ca este o atmosfera placuta în cadrul lotului”

­

Acaterinei @ Yahoo! Video

Bogdan Curca (21 ani – inter stânga): „ Am evoluat pâna acum la HCM Bistrita. Sunt sucevean si mi-am dorit foarte mult sa revin acasa. La Bistrita l-am avut antrenor pe dl Mocanu. Vreau sa-i multumesc mult dlui Ghervan pentru ca m-a ajutat sa ma întorc la Suceava si sper sa fiu de folos echipei”

­

Marius Ismail (23 ani): „Am venit la Suceava pentru a face performanta. Vreau sa ajung cât mai sus împreuna cu aceasta echipa si sa confirm încrederea acordata de antrenori”


Intră acum și în grupul de