Disputa Basescu-Baisanu, considerata de PSD „un conflict electoral intre doua persoane ce reprezinta institutii apolitice pe fondul nenorocirii unor oameni”


Intră acum și în grupul de

În opinia deputatului PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, disputa verbala dintre presedintele Traian Basescu si prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, de la Moldovita, privind reconstuctia caselor inundate a fost „un conflict electoral între doua persoane ce reprezinta institutii apolitice pe fondul nenorocirii unor oameni”, precizând ca presedintele tuturor românilor a venit îmbracat cu tricou portocaliu.
­
Mirela Adomnicai a declarat într-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu a fost inconsecvent în declaratii, aratând ca dupa ce l-a criticat pe prefectul de Suceava, la Moldovita, pentru ca nu s-a implicat corespunzator în gestionarea reconstructiei, a spus la Botosani ca Guvernul este vinovat de proasta gestionare a reconstructiei dupa inundatii si nu pot fi învinuiti prefectii si autoritatile locale.

Deputatul PSD a remarcat ca în urma acestei dispute, presedintele Traian Basescu a facut sa se înteleaga foarte clar „cine este preferatul lui în judetul Suceava si pe cine sprijina”, referindu-se la Gheorghe Flutur. Aceasta considera ca nu mai este necesara prezenta presedintelui Traian Basescu în zone unde s-au produs inundatii pentru ca „si-a pierdut credibilitatea”.

Presedintele Traian Basescu, aflat, joi, în judetul Suceava, unde a inspectat lucrarile de refacere a drumurilor si caselor afectate de inundatii, l-a criticat pe prefectul judetului, Alexandru Baisanu, spunând ca acesta trebuia „sa se implice mai mult si sa fie mai mult în teren”. Seful statului s-a declarat multumit de implicarea autoritatilor locale, mai putin de implicarea prefectului, aratând ca acesta nu a facut îndeajuns pentru ca reconstructia caselor sa poata fi terminata pâna la începerea iernii. 


Intră acum și în grupul de