Fotbal : Se stiu arbitrii care fluiera echipele romanesti din Cupa UEFA


Intră acum și în grupul de

Forul continental a facut publice numele brigazilor de arbitrii ce vor oficializa meciurile din Cupa UEFA. Prima mansa va avea loc pe 18 septembrie, în timp ce returul se va disputa în data de 2 octombrie.

Partida dintre FC Timisoara si Partizan Belgrad îl va avea la centru pe arbitrul ungur Zsolt Szabo. Acesta va fi ajutat la cele doua tuse de catre Robert Kispal si Zsolt Attila Szpisjak, în timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Istvan Meszaros. Delegat din partea UEFA va fi spaniolul Florian Camarena, iar observatori de arbitri au fost desemnati slovacul Jan Fasung si elvetianul Rene Eberle. Prima mansa a întâlnirii dintre Timisoara si Partizan va avea loc pe 18 septembrie, cu începere de la ora 20.45.

Meciul ce le va pune fata în fata pe WfL Wolfsburg si Rapid Bucuresti va fi condus de catre arbitrul italian Gianluca Rocchi, ajutat de catre asistentii Renato Faverani si Marco Alessandroni, arbitru de rezerva fiind desemnat Maurizio Ciampi. Delegatul UEFA va fi bulgarul Mihail Kasabov, iar observator de arbitri este Patrick Kelly. Partida tur dintre cele doua echipe va avea loc în data de 18 septembrie, în Germania, începând cu ora 20.

Întâlnirea dintre Hamburger SV si Unirea Urziceni va fi arbitrata de catre turcul Firat Aydinus. Centralul va fi ajutat de Serkan Ok si Tarik Ongun, în timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Suleyman Abay. Reprezentantul din partea UEFA va fi spaniolul Miguel Galan Torres, iar observatori de arbitri au fost desemnati estonianul Uno Tutk si olandezul Cornelis De Bruin. Prima mansa va avea loc pe 18 septembrie si va începe la ora 20.

Partida Nec Nijmegen-Dinamo Bucuresti va fi condusa la centru de catre arbitrul finlandez Jouni Hyytia, ajutat la tuse de Esa Vehvilainen si Mikko Alakare. Arbitru de rezerva a fost desemnat Ville Jarvenpaa. Delegat UEFA va fi englezul George Courtney, iar observator de arbitri a fost desemnat turcul Sabri Celik. Meciul tur se va disputa pe 18 septembrie, în Olanda, si va începe la ora 20.45.

Confruntarea dintre Slavia Praga – FC Vaslui va fi arbitrata de georgianul Levan Paniasvili. Asistenti vor fi Levan Mikeladze si Guram Sigogidze, în timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Levan Kvaratkelia. Reprezentantul UEFA va fi finlandezul Pekka Hamalainen, iar observator de arbitri a fost desemnat irlandezul William Attley. Mansa tur a întâlnirii va avea loc pe 18 septembrie, începând cu ora 20.15.  


Intră acum și în grupul de