Fotbal, Cupa Romaniei : Cetatea Suceava debuteaza miercuri in Cupa Romaniei


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Ceahlaul Piatra Neamt, miercuri, ora 16.30, Stadion „Areni”

Miercuri, echipa locala de fotbal porneste la drum în cea de-a doua competitie interna, Cupa României. Cetatea Suceava, întâlneste pe Ceahlaul Piatra Neamt de la ora 16.30, pe Stadionul „Areni”, în faza a IV-a a competitiei.

Invincibili în campionat, în meciurile de pe teren propriu, fotbalistii antrenati de Marian Pana vor sa-si spele „pacatele din deplasare” în Cupa României. „Galben-albastrii” au intrat de ieri în cantonament pentru întâlnirea de miercuri.

Din pacate, tehnicienii Cetatii au destule probleme de lot, Dorel Bernard, Constantin Ungureanu, Vespazian Colban si Mugur Bolohan fiind indisponibili. De asemenea, oficialii Cetatii asteapta si revenirea lui Mircea Negru, jucatorul adus în aceasta vara de la CFR Timisoara, care nu a bifat însa niciun minut în tricoul echipei locale de fotbal.

În campionat, Cetatea Suceava ocupa locul opt dupa patru etape, având sase puncte, în vreme ce adversarii de azi, se afla pe locul patru având noua puncte.

Delegatia echipei nemtene a ajuns înca de aseara la Suceava, conducerea echipei fiind foarte optimista în privinta calificarii.

În tabara suceveana, presedintele Dumitru Moldovan nu concepe un alt rezultat decât victoria. „Astept o victorie cu 3-1. Baietii trebuie sa fie încrezatori, mai ales ca vor juca în fata publicului de pe Areni”, a declarat conducatorul clubului Cetatea. Daca va trece de gruparea nemteana, Cetatea Suceava ar putea întâlni în faza urmatoare a competitie o echipa din primul esalon valoric al tarii.

Meciul Cetatea Suceava-Ceahlaul Piatra Neamt va fi arbitrat de bacauanul Emil Voica, la centru, ajutat la cele doua tuse de vasluienii Daniel Hulubei si Catalin Oprisan. Observatorul delegat din partea FRF pentru acest joc este bistriteanul Victor Ciocan.


Intră acum și în grupul de