Acasă Actualitate Tânăr din Putna prins băut, fără permis, la volanul unei maşini fără...

Tânăr din Putna prins băut, fără permis, la volanul unei maşini fără asigurare RCA


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Putna este cercetat penal după ce, duminică după-amiază, a fost depistat de polițiști băut și fără permis, în timp ce conducea o mașină fără asigurare RCA.



Poliția Județeană Suceava a informat că duminică, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală  Gălăneşti a oprit pentru control pe DC Sihăstria Putnei, din comuna Putna, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un localnic de 23 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei”, a precizat Poliția Suceava.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu are poliță RCA valabilă, motiv pentru care s-a reținut plăcuța cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, conducătorul auto fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version