Prestige Tours a lansat zborurile charter din Suceava pentru Bodrum și Antalya. Pachetele turistice achiziționate în perioada ianuarie-martie au reduceri de până la 40 la sută


Intră acum și în grupul de

Prestige Tours Internațional a anunțat, miercuri, la Suceava, lansarea în anul 2018 de zboruri charter către Bodrum cu plecare de pe Aeroportul Suceava care se adaugă celor spre Antalya.

Zborul charter spre Bodrum va fi operat începând cu data de 4 iunie până în 17 septembrie având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de luni, iar cele pentru Antalya în fiecare zi de vineri.

„Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering inclus. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada ianuarie-martie 2018 vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40 la sută”, a anunțat operatorul.

Prețul pentru pachetele turistice către Bodrum din Suceava începe de la 336 euro/persoană, iar pentru Antalya de la 303 euro/persoană și include transport cu avion charter, șapte nopți de cazare și masă conform hotelului ales, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno precum și asistență turistică în limba română.

Directorul general al Prestige Tours, Elena Anghel, a precizat că din acest an vor fi folosite două avioane mari pentru cursele charter de pe Suceava și că destinația Bodrum oferă foarte multe oportunități pentru turiști fiind la Marea Egee, cu peisaje care îți iau răsuflarea, dar că se poate practica și turism cultural.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a spus că în anii 2016 și 2017, Prestige Tours a avut 10.285 de pasageri, cu un grad de încărcare de 93 la sută al curselor charter.

 


Intră acum și în grupul de