Un șofer din Mălini, cu permisul suspendat, care a rănit grav un consătean și a fugit de la locul accidentului cerându-i soției să spună că era la volan, a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Mălini a fost arestat preventiv, vineri, pentru părăsirea locului accidentului după ce în data de 8 ianuarie  a rănit un consătean și a fugit de la locul accidentului și apoi i-a cerut soției sale să spună polițiștilor că se afla la volan.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, procurorii au formulat contestaţie împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi prin care a fost respinsă propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de Mihai Guşă, contestaţie ce a fost admisă, dispunându-se arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile începând de vineri pentru „părăsirea locului accidentului”.

El este acuzat că în data de 8 ianuarie 2018, în jurul orei 19.20, pe timp de noapte şi în condiţii de ploaie, deşi exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, Gușă a condus autoturismul marca Rover 75 cu nr. de înmatriculare IF-01-NIS pe drumul judeţean D.J. 209A, pe raza localităţii de domiciliu, respectiv în satul Pâraie din comuna Mălini, jud. Suceava, împrejurări în care, în timp ce se deplasa cu viteză, a surprins şi accidentat un bărbat care se afla pe partea carosabilă, victima suferind leziuni traumatice ce au impus de urgenţă transportarea şi internarea sa la Spitalul Judeţean Suceava.

Procurorii mai arată că după producerea accidentului, Mihai Gușă a abandonat victima şi a părăsit locul comiterii  faptei, după care a determinat-o pe soţia sa să se prezinte în faţa organelor de cercetare penală şi să dea o declaraţie mincinoasă  în calitate de martor în dosarul de urmărire penală, aceasta fiind de acord şi susţinând, contrar adevărului, că ea a condus autoturismul implicat în accidentul rutier.


Intră acum și în grupul de