Politistii au dus rechizite copiilor din Straja si Brodina


Intră acum și în grupul de

Lucratorii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, împreuna cu voluntarii Organizatiei Cercetasii României – filiala Suceava au fost miercuri la Straja si Brodina, localitati în care puhoaiele au maturat totul în cale la sfârsitul lunii iulie, pentru a înmâna copiilor ghiozdane, caiete, obiecte de papetarie. „Vara anului 2008 a adus pentru copiii din nordul Bucovinei, pe lânga vacanta atât de asteptata si clipe greu de uitat când natura s-a dezlantuit. Atunci, politistii suceveni au fost alaturi de cei care si-au vazut casele distruse si au contribuit la ajutorarea celor loviti de soarta”, spun politistii din cadru Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, care prin darul lor au facut o bucurie imensa celor mici si un ajutor nesperat parintilor care au pierdut tot ce au strâns într-o viata de munca.

Beneficiari ai acestei activitati umanitare au fost peste 60 de copii proveniti din familiile sinistrate din Straja si Brodina. Totodata, un numar de 8 copii au fost invitati de catre Cercetasii României – filiala Suceava sa se alature taberei de tineret organizata în localitatea Vatra Moldovitei, toate cheltuielile urmând a fi suportate de organizatie.
Aceste activitati se înscriu în Proiectul de prevenire si combatere a delincventei juvenile si victimizarii minorilor, aflat in desfasurare la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava.


Intră acum și în grupul de