Neconcordante in alocarea fondurilor pentru reconstructii dupa inundatii

Datorita unor neconcordante privind reconstructia caselor afectate de inundatiile din luna iulie, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat joi, ca a solicitat specialistilor din institutie sa prezinte, pâna luni, un raport referitor la executia acestor case. Gheorghe Flutur a declarat într-o conferinta de presa ca CJ Suceava asigura asistenta tehnica atât în ceea ce priveste reconstructia caselor, cât si refacerea infrastructurii de transporturi.
Seful executivului judetean sucevean a aratat ca sunt primari care trimit înapoi banii primiti pentru reconstructia unor case. „Li s-au virat bani, dar trebuie sa-i trimita înapoi, pentru ca exista unele neconcordante care vor trebui corectate”, a spus Gheorghe Flutur, care a mentionat ca situatii neclare se înregistreaza în comunele Cacica si Arbore.

Presedintele democrat-liberal al CJ Suceava a mai anuntat ca luni dimineata va fi organizata o sedinta extraordinara a CJ Suceava, unde se va aproba programul de refacere a infrastructurii rutiere judetene si comunale cu fonduri primite de la Guvern. „Trebuie sa ne apucam de treaba. Vom face o repartizare transparenta”, a precizat Gheorghe Flutur.
Guvernul a alocat pentru refacerea infrastructurii judetene sucevene suma de 36 de milioane de lei.

loading...