Neconcordante in alocarea fondurilor pentru reconstructii dupa inundatii


Intră acum și în grupul de

Datorita unor neconcordante privind reconstructia caselor afectate de inundatiile din luna iulie, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat joi, ca a solicitat specialistilor din institutie sa prezinte, pâna luni, un raport referitor la executia acestor case. Gheorghe Flutur a declarat într-o conferinta de presa ca CJ Suceava asigura asistenta tehnica atât în ceea ce priveste reconstructia caselor, cât si refacerea infrastructurii de transporturi.
Seful executivului judetean sucevean a aratat ca sunt primari care trimit înapoi banii primiti pentru reconstructia unor case. „Li s-au virat bani, dar trebuie sa-i trimita înapoi, pentru ca exista unele neconcordante care vor trebui corectate”, a spus Gheorghe Flutur, care a mentionat ca situatii neclare se înregistreaza în comunele Cacica si Arbore.

Presedintele democrat-liberal al CJ Suceava a mai anuntat ca luni dimineata va fi organizata o sedinta extraordinara a CJ Suceava, unde se va aproba programul de refacere a infrastructurii rutiere judetene si comunale cu fonduri primite de la Guvern. „Trebuie sa ne apucam de treaba. Vom face o repartizare transparenta”, a precizat Gheorghe Flutur.
Guvernul a alocat pentru refacerea infrastructurii judetene sucevene suma de 36 de milioane de lei.


Intră acum și în grupul de