Polițiștii din Vatra Dornei au confiscat ţigări de aproximativ 33.000 de lei și un autoturism, în urma unui control în trafic. Doi bărbați au fost reținuți pentru contrabandă


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Vatra Dornei au fost reținuți pentru contrabandă, după ce polițiștii din localitate i-au depistat, în urma unui control în trafic, în timp ce transportau aproape 3.000 de pachete cu ţigări netimbrate.

Potrivit IPJ Suceava, marți, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00 , un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe strada 22 Decembrie din localitate, autoturismul condus de un localnic de 38 de ani, în care se afla, în calitate de pasager, un bărbat de 34 de ani din aceeași localitate.

„În urma controlului autoturismului, poliţiştii au identificat, în portbagaj, 2.990 pachete cu ţigări netimbrate, bunuri pentru care cei doi localnici nu au putut prezenta documente justificative.

Țigările, în valoare de circa 33.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de aproximativ 3.500 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliției”, a precizat Poliția Județeană Suceava.

Sursa citată a mai arătat că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cei doi bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri preventive.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de