Accident Frasin: O femeie din Stulpicani a murit după ce soțul ei, fiind băut, a intrat cu mașina într-un stâlp și apoi în șanț


Intră acum și în grupul de

O femeie din Stulpicani a murit, duminică dimineața, după ce mașina în care se afla și care era condusă de soțul ei care era băut, a intrat într-un stâlp și de acolo în șanț și s-a răsturnat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 0:55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177A, din orașul Frasin, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 31 de ani, din comuna Stulpicani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a acroşat un stâlp de la iluminat public stradal, după care, a ricoşat într-un şanţ și s-a răsturnat.

În urma impactului, a soția șoferului, o femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism a murit, iar șoferul a fost rănit ușor.

La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Gura Humorului, sprijinit de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, iar în mașina răsturnată se aflau două persoane, una dintre ele fiind în stare de inconștiență.

Salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, acestea au rămas fără rezultat, iar femeia a fost declarată decedată.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere de culpă”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de