Acasă Actualitate Briliantul nationalei, Adrian Mutu, declara ca sunt probleme cu grupul la echipa...

Briliantul nationalei, Adrian Mutu, declara ca sunt probleme cu grupul la echipa Romaniei


Intră acum și în grupul de

Adrian Mutu a vorbit în cadrul unei conferinte de presa despre situatia de la echipa României, despre perioada în care nu a jucat si despre meciul echipei sale cu Napoli. „Briliantul” trupei lui Prandelli a spus ca echipa nationala nu trece prin cel mai fast moment, dar ca nu se gândeste sa renunte la echipa României. Mutu si-a laudat colegii, printre care si Gilardino sau tânarul star muntenegrean Stevan Jovetic.

„Ce s-a întâmplat cu România? Cu siguranta ca nu sunt momente faste pentru grupul nostru, dar cu siguranta ca n-am nicio intentie sa parasesc echipa nationala, în ziare au aparut numai neadevaruri”, a spus Mutu într-o conferinta de presa.



 

Mutu spune ca perioada de repaus i-a prins bine

 

Atacantul Fiorentinei a spus ca este gata sa reintre pentru echipa „viola” si ca perioada de inactivitate, i-a prins foarte bine. Acesta si-a laudat coechipierii, în special noile achizitii Alberto Gilardino si Stevan Jovetic:

„Am profitat de aceasta pauza pentru a ma relaxa un pic, atât fizic cât si mental, m-am odihnit si acest lucru mi-a prins foarte bine. Anul acesta suntem în Champions League, o competitie unde avem ocazia sa ne masuram fortele cu echipele mari din Europa. Baietii cei noi ne pot ajuta, Gilardino are o mare experienta, a pornit cu dreptul si sper sa mearga din ce în ce mai bine. Jovetic? Are calitati fantastice, are un viitor de exceptie”, a conchis fotbalistul care a mai jucat la Inter si Juventus.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version